Julgodis

Julgodiset vi bakade forsvann sa fort att vi inte han ta kort pa det! Kommer definitivt gora en ny sats innan jul. Forsokte aven hitta ingredienser till att gora knack men sirap gick inte att fa tag pa, fick ett tips om att det finns vasterlandska mataffarer inne i stan sa far se om vi beger oss dit eller ej. Har ni nagot mer tips pa julgodis eller nagot annat svenskt man kan gora utan ugn? Kottbullar kommer iallafall vara ett av vara bidrag till julbordet!

Forsta dagen pa det nya projektet idag och det ser valdigt lovande ut! Det ar ett center for handikappade med undefar sextio barn, de flesta mellan tva och fem ar gamla. Det ligger pa vagen in till stan sa det ar valdigt praktiskt ifall man har nagot arende! Efter att man svangt av fran stora huvudleden kommer man in pa en smal labyrintliknande vag dar motorcyklar egentligen inte borde aka! Foton och eventuellt video kommer senare i veckan.

Trakigt med inlagg utan kort, darfor tog vi tva. Alltid lika kul.

Kommentarer
Postat av: mamma tina

Lycka till med nya projektet jag har varit och ätit julbord med Marielouice mormor och morfar på Statt katrineholms lucian kom på besök. Kram mamma

2011-12-12 @ 22:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0