Dödssynder

När det kommer till badrumsanvändande så finns det några regler här i Peacehouse. En del rätt självklara så som, släck lampan när du går och säg till om något gått sönder eventuellt laga det själv. Men sen finns det två dödssynder som är mycket värre än alla de andra tillsammans.

Dödssynd1: Att stänka ner toapappret när man duschar.

Dödssynd2: Att slänga pappret i toaletten.

Det låter lite roligt först men sen när man väl upplevt att toalettpappret är blött så förstår man varför man har lagt lite extra tyngd på de punkterna. Inte kul.

En annan rolig sak angående toaletter är att innan Petra går in till badrummet tänder hon lampan, väntar tre sekunder sedan stampar lite i golvet. Det har blivit som en liten ritual för att skrämma bort eller ge mössen en chans att gömma sig så hon slipper se dem. Och det har ju funkat hittills!

Ursäkta för ett ganska barnsligt inlägg om toaletter. Det är nog pratat om dem här nu. Hörs!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Usch för möss... Det är inget man vill träffa på det första man gör på morgonen, vilken bra ritual du har! Hur är det med andra otäcka djur?

2011-11-20 @ 09:18:13
Postat av: mamma tina

Vi har varit ute på promenad i regn dugg nu sitter vi och myser i mysvrån kaffe, bulle och chokladbit. Petra du ska lägga till mig på Skype. Kram mammma

2011-11-20 @ 16:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0