Har varde ljus!



Hejhej!

Idag har vi kopt adventsljus. Tyckte de var himla praktiska med glas omkring, nar vi kom hem sag vi att det var myggljus! En till funktion!! En funktion som kan verkas onodig i Sverige men nagot mer anvandbar har!

Efter mycket om och men sa lyckades vi hitta lite julfrid efter en annars ganska jobbigt dag.

Jobbig del1: Vi har lange velat byta projekt men bara fatt till svar att vi skulle forsoka anpassa oss/ge skolan en chans till. Idag fick vi efter en lang och kravande disskusion igenom att byta projekt till att jobba med handikappade barn! Jobbig del 1 lost.

Jobbig del2: Simons visum. Vietnams ambassad i Sthlm gav oss olika visum trots att vi skickade in vara pass i samma kuvert med lika mycket pengar bifogat. Sa nu har det vart trassligt att forsoka forlanga Simons visa som gar ut om en vecka. De vanligaste sattet att forlanga ett visa att att resa ut ur landet och sen komma tillbaka, coolt! Da skulle vi kunna ta en tripp till Laos, om inte Petras visum hade vart for endast for en ingng i landet. Hur som helst vi har varit inne i Hanoi idag och lamnat in Simons visum for forlangning pa en researgentur dar det var relativt billigt (ja det ar sa det gar till, man gar till en butik och koper visa. Olika priser i olika butiker). Annu ett irriteringsmoment som ar lost (en manad till)!
 
Och rassel rullar an, peppar peppar. Fantastiskt! Slutet gott allting gott.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Skönt att det löst sig! Njut av tiden det kommer att gå fort! :) Ni kommer skratta åt era jobbiga delar när ni kommer hem:) kram

2011-11-29 @ 20:55:26
Postat av: En hälsning från mormor och morfar

Hej!Rekomendation, prova med cornflake istället för havregryn till godiset. Vi har fått den första snön, som snabbt försvann.I morgon firas Camilla då får vi träffa lilla Alice, Malin och Sanna.Det kommer att bli trevligt. Kram från oss.

2011-12-09 @ 17:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0