Mitt i smeten

Idag har vi jobbat varan forsta heldag. Fast vi slutade en lektion tidigare for att hinna in till Hanoi city och betala varan helgtripp vi ska gora. Den gar till Halong Bay, ser verkligen fram emot det! Hur som helst vi fick uppleva rusningstrafiken sa nu ar mopeden invigd pa riktigt. Riktigt maffig kansla! Sa mycket som hander pa en gang sa nar man kor hinner man inte tanka pa att man har trasmak i baken, damm i ogat och syrebrist pga av alla avgaser. Det gor man daremot nar man sitter dar bak, det kan Simon intyga. Petra sysselsatte sig med kartan nar det var hennes tur att vara passagerare. Den har videon visar hur det ar att ga over ett litet overgangsstalle i Hanoi. Vi har varit med om varre, storre overgangstallen (!) med och utan moped! Men videon formedlar kanslan, litegrann iallafall.





Vi fick ocksa reda pa idag att vi kommer att fa delta i ett workcamp som kommer aga rum mellan 28 november till 10 december. Vi kommer delta tillsammans med tjugo andra volontarer fran olika delar av varlden som kommer till Hanoi just for detta. Vi kommer halla lada i olika workshops och visa Hanoi att man behover bry sig for de som verkligen behover hjalp. Det ar extra fokus pa volontarer under volontarerna dag (5 dec) sedan kommer vi ha fokus pa den stora skaran handikappade barn som finns i Vietnam (till viss del en pafoljd av gas fran kriget) och slutligen kommer vi fokuera pa HIV / AIDS. Vi ser mycket fram emot detta och hoppas det kommer bli halften sa kul som vi tror!


Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Oj, det ser minst sagt spännande ut! Är inte avundsjuk på er som skall köra i det.... Take care!

2011-11-21 @ 16:05:05
Postat av: Johanna & Viktor

Ojojoj, vilka äventyr ni ger er ut på! Modigt värre att köra moppe i den trafiken :P Ha det fortsatt bra och var rädda om er!

2011-11-21 @ 16:39:04
Postat av: Sanna

Tips använd era munskydd alt halsduk över munnen när ni kör:) hoppas att ni har hjälm och att ni kör försiktigt! Bamse kram

2011-11-21 @ 19:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0