Nam Trung Yen

Alla här är väldigt intresserade av oss, ler stort och de som kan säger "Hello!". Skolan var inget undantag, barnen hade många frågor! Vi blev båda lika snopna när de frågade "Are you married?" "Ehm, no!!". Frispråkiga minst sagt. Vi hade dock blivit varnade för att vi skulle få den frågan, vi trodde bara inte att barnen skulle vara de första som ställde den!

Arbetsuppgifterna var lite olika beroende på läraren, hoppas och tror det blir lite bättre med tiden. Idag och imorgon var/är vi tillsammans i samma klass men nästa vecka ska vi gå till olika klasser. Det kanske blir lite skillnad då med.

Ho Chi Minh vakar över oss var vi än går, han finns porträtterad i alla klassrum, på skolgården, i PeaceHouse (där vi bor), ja typ överallt. Lite mysko är det allt. Annars märks det inte att det är en kommuniststat. Vi fick i och för sig skriva under ett kontrakt där vi bland annat lovade att varken prata om religion eller politik i skolan och inte delta i olika demonstrationer. Så helt fritt är det ju inte. Kanske kommer vi bli haffade för att vi ens skriver om det här? Hoppas inte. Bäst att sluta. Hej så länge.


Kommentarer
Postat av: En hälsning från mormor och morfar

Hej vi är nu och firar morfar han fyller 86 år idag. Vi visar hur man skriver i kommentarer. Ha det så bra. Kram Mamma pappa mormor och morfar.

2011-11-10 @ 16:43:56
Postat av: Syster Sanna

Spännande! Hur går språkkursen? Kram

2011-11-10 @ 19:08:41
Postat av: Hannapannapyttipanna

Ohhh! Vänner vad ni har det fint! Idag var jag i Haga. Tänkte på er när jag gick förbi Sockerskorpan. Det var inte länge sen vi satt där och fikade, och nu helt plötsligt är ni på andra sidan jorden ! Jag lägger till wow. Ha det bäst, stor PUSS OCH KRAM!

2011-11-10 @ 20:17:06
Postat av: Mamma Marie

Kul att höra om skolan! Har ni det varmt? Härbörjar det bli lite kallt nu, is på Malins bilruta när vi kände ikväll...

2011-11-10 @ 22:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0