Vietnam's first tea festival!!

God morgon världen!
Idag ska vi direkt efter lunch dra oss norrut. Det nalkas tefestival! Vi vet inte så mycket om det men det är en helgutflykt som alla volontärer här har blivit inbjudna till och det är gratis!! Hotell och mat. Och gratis är alltid gott. Lägg märke till att det står hotell inte hostel, det låter lovande men vi har ändå inte så höga förväntningar. En hel hög ska åka så det ska bli kul att lära känna de andra volontärerna bättre. Vi får se hur de har det med internet där annars blir det en bautalång uppdatering på söndag!

Fick en fråga om vädret: Just nu är det alldeles lagom, eftersom vi måste dölja knän och axlar så är det skönt när det är lite svalare. Det var bara första dagen/natten det var sådär klibbigt (svettigt) och igår tittade solen till och med fram utan att bli sådär stekande varm. Lagom är ett bra ord att beskriva det hela. Lagom är bäst!! Blir väl svinkallt imorgon bara för att man skriver lagom. Peppar peppar.

Råttor är ett populärt samtalsämne hos volontärerna, det är nog bara en tidsfråga tills de hälsar på i våra rum. Simon bor bredvid köket så det känns ju som att han är lite i farozonen!

Tjingtjong


Kommentarer
Postat av: mamma tina

Teafestival det passar väl er.

2011-11-11 @ 09:16:04
Postat av: En hälsning från mormor och morfar

Hej! Trevligt att ni kommer med på utflykt! En spännande, annorlunda fesival.I går var Seppo, Tina och Ingrid här på födelsedagskaffe. Presenten blev en hemlig resa. Spännande. Många ringde och gratulerade bl.a från Småland.

Många kramar.

2011-11-11 @ 15:31:28
Postat av: Pappa Seppo

Munskydden på en tidigare bild var fina men Varför ? är det så dålig luft eller vad?

Ha de bra

2011-11-11 @ 21:53:58
Postat av: Anonym

Det ar dammigt och en del smog i Hanoi, dar vi bor ar det mest dammigt men i stan ar det aldrig jattebla himmel..

2011-11-13 @ 12:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0