Workcamp dag1



Gor som mamma Tina - adda oss pa skype och snickesnacka med oss. For vi ar superroliga!

Dag nummer ett pa varat forsta wokcamp! Vi har delats in i tre grubber som ska arbeta kring tre olika amnen, Petra kom i gruppen som ska halla en workshop om volontarer, Simon ska vara med och hjalpa till med den om handikappade barn och sedan finnns en grupp om HIV/AIDS som Simon ska vara med som skadespelare i deras pjas om amnet. Simons grupp ska halla en lipdub (film) om Friendship village som ar ett centrum for handikappade. Det har kommit fyra nya volontarer enbart for detta workcamp varav en ar finnlandare, en tysk och tva koreaner. Pa onsdag kommer det ytterligare fyra nya volontarer som ska vara har i december enbart. Big brother hus? Kanns som att vi ar "de nya" har och vi har redan vart har tre veckor. Ujujuj. Time flys.

Vi firade forsta advent med lite julsang idag och planerar redan for hur julafton ska se ut i Peacehouse! Vi lovade aven att vi ska ha ett luciatag, spannande spannade!

Nattinatt


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ring någon dag när det passar:) tack så mycket för kortet idag! Jag blev jätte glad efter en mycket jobbig dag:) bamse kram

2011-11-28 @ 20:58:51
Postat av: Mamma Marie

Ni är ju aldrig inne på Skype mitt i natten....

2011-11-28 @ 23:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0