Re-la-la-laxa

Nu har dagarna hunnit att dega ihop sig till en enda deg, vi degar runt mellan "Bungalow village" där vi bor och stranden, tanken var att morgondagen skulle innebära både utflykt till en närliggande ö och födelsedag i ett men nu verkar det som utflykten flyttat på sig en dag ytterligare, fallet är dock inte desamma med födelsedagen.
Så imorgon verkar flyta ihop med de andra dagarna, sedan flyr vi till ön Koh Ta Kiev.



Relaxarean där vi sitter morgon och kväll för att förtära den förträffliga maten som serveras på Bungalow Village. Stället är franskägt så euromat finns det gott om och det är något man börjat sakna efter över tre månader med ris. Bredvid Simon här sitter Kino som är sonen till en av ägarna, han har helt klart för mycket energi och håller oss mer än gärna upptagna med upptåg. Kameran var poppis!



Här är vår bungalow "Number two". Snart uppäten av myror men ändå stadig, sne och charmig! (6US delat på två är överkomligt per natt)



Slapptask i jätteskön soffa som verkligen är poppis i Kambodja, vi överväger import till norden. När vi kommer hem till minusgraderna kommer vi sakna platsen i vår varma mysiga soffa allra mest.



Stranden nedanför Victory Hill kommer vi också tänka på, en mysig liten strand med massor av krabbor som gräver små hål, goda hamburgare och massörer i överflöd. Petra lät sig mörbultas av en av dem, blandning av mycket skönt och ont. På eftermiddagen gick Petra och klippte sig (14kr) fick även lite massage av frisören, kan aldrig få för mycket massage (?). Simon friserades också men med kökssaxen och skäggtrimmern, snål som han är.. 

Nu ska vi ladda upp med skönhetssömn inför den stora 22års-dagen! GOSNATT

Kommentarer
Postat av: Sanna

Passa på och njut av degdagarna! Det ser underbart ut:) hihi det är nog bäst att vi kolla upp om våra babynamn förslag betyder något på något annat språk:) kram

2012-02-09 @ 21:32:24
Postat av: Mamma Marie,Owe

Hej!



Det verkar vara ett härligt semester ställe , passa på och ta dagen som den kommer nu.Snart väntar vardagen med allt vad det innebär ,väckar-klocka

matlåda kneg och kneg....Grattis i förskott Simon.

Owe,Marie

2012-02-09 @ 21:57:11
Postat av: Tina och Seppo

Vad skönt det ser ut jag skulle behöva lite sol här är det 10 minus grader ute. Vi eldar för fullt. Peletsen är slut hjälp Simon nu har vi ingen katastrof hjälp längre. Ett stort Grattis Simon på din födelsedag onskar Tina och Seppo

2012-02-10 @ 08:21:58
Postat av: Eva Westman

Vad skönt det låter med lite värme! Vi fryser. Ha det så bra båda två. Grattis Simon på födelsedagen!

Kram från fam Westman.

2012-02-10 @ 11:29:52
Postat av: En hälsning från mormor och morfar

Hej! Vad härligt det ser ut där ni är nu.Ett stort Grattis Simon. Kram.

2012-02-10 @ 16:32:42
Postat av: Viktor & Johanna

Hallå! Låter som att ni har det toppenbra, härligt :D



Här är allt bra, men fullt upp och ganska kallt (-15). Grattis på födelsedagen Simon! Kram

2012-02-10 @ 16:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0