Nha Trang

Nu har vi kommit fram till Vietnams "semesterjuvel" och det känns som vi lämnar landet allt är väldigt annorlunda mot det Vietnam vi tidigare sett. Vi anlände igår morse klockan fem då staden höll på att vakna men vårt hotell hade inte öppnet så vi satte oss på stranden och åt frukost och kollade på soluppgången. Bra start på vistelsen!
Första dagen gjorde vi som alltid, kollade läget. Vi bokade även en snorkeltur för idag, så idag har vi varit iväg och kollat på koraller, fiskar och sjöstjärnor!! Känns lite som man simmar omkring i någon discoverychannel-dokumentär även fast Simon har sett mer färgglada rev i Australien så var det riktigt kul. Lite mjukstart med snorkling, får se om vi ger oss på dykning så småningom.
Fullt program! Idag är det "Happy New Year" så det spelas ABBA (med låten Happy New Year) överallt och drakar med ackompanjerande trummor spatserar omkring på gatorna. Vi firar in det kinesiska nyåret på stranden ikväll! Happy TET!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Wow man blir lagom avis!!! Ohh ser helt fantastiskt ut. Njut njut njut och ta massa bilder som ni kan visa när ni kommer hem. :) kram

2012-01-23 @ 20:55:52
Postat av: salome kappelin

ååh, ni verkar ha det underbart! vad fint det är överallt ! hoppas ni får en fortsatt bra resa! kram

2012-02-20 @ 08:13:53
URL: http://salomes.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0