Rockstjärnehäng

En händelse från helgen i Mai Chau är så speciell så det är värt ett eget inlägg, igår kväll gick vi liksom de andra kvällarna till lägereldsplatsen strax utanför byn där vi bodde. Vi hörde musik spelas, tidigare kvällar hade det vart karaoke, födelsedagsparty och andra event där men ikväll var det något extra ordinärt, tre olika grupperingar var där och alla spelade lika hög musik så man blev helt förrvirrad. Hur som helst, grupp nummer 1 sjöng karaoke inget konstigt, grupp nummer 2 dansade latinamerikansk dans lite mer konstigt och så grupp nummer 3 - ett rockband som spelade in sin nya musikvideo helt galet. Bandet visade sig vara ett av vietnams största rockband, de har spelat tillsammans sedan 1995 och hade en konsert i Hanoi för två veckor sedan med mer än 10 000 personer i publiken. Det var riktigt häftigt att stå och iaktta allt, och efter att vi hört rockbandets låt ett par gånger växte den i våra öron och tillslut stod även vi och diggade i takt till musiken. Såhär såg det ut:
När det hela var slut gjorde vi som alla andra, tog lite fanbilder med bandmedlemmarna och så var det inte så mycket mer med det. Vi hade blivit tillsagna att hålla oss borta ifrån det hus vi bodde i mellan 9 och 10 för då skulle tv komma och filma i huset. Tjugo över tio kommer vi till huset och vi ser inte något spår av varken något filmteam eller våra sängar, de säger då att 11 kan vi gå och lägga oss under tiden så gör de iordning provisoriska sängar i ett annat rum. Strax efter 11 blir vi nyfikna och smyger in i vårat egentliga sovrum och vilka är där, om inte vietnams största rockband?!! De spelade in en annan scen till musikvideon i vårat sovrum av alla ställen i Mai Chau. Det slutade med att vi satt och snackade med en kille ifrån filmteamet och gitarristen tills de spelat in scenen klart och vi fick gå och lägga oss, klockan var då halv 1. Underar hur många vietnameser som skulle vilja vara i vår sits, konsigt men riktigt kul.




Den sista sången är den de spelade in musikvideo på, vad tycks?

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vilken upplevelse! Rockstjärnor i sovrummet- Jonas kommer bli grymt avis när jag berättar det hihihi

2012-01-08 @ 09:48:55
Postat av: mamma tina

Spännande, vilken upplevelse hoppas att höra mer om den

2012-01-08 @ 10:38:22
Postat av: mamma tina

hälsningar ingrid

2012-01-08 @ 10:55:14
Postat av: Malin

Haha, de låter ju hur kul som hälst, de är ju inte varje dag man springer på såna saker att träffa ett rockband!

Kram från oss i Göteborg

2012-01-08 @ 21:09:46
Postat av: Mamma Marie

Låter häftigt! Skall bli kul att höra mer från övriga resan.

2012-01-08 @ 22:44:07
Postat av: Pappa Seppo

Ser kul ut, och snart ska ni ut på resa, mer kul :)

2012-01-09 @ 17:16:08
Postat av: Barbro och Lennart

otroliga uppleverser ni har haft och kommer att uppleva när ni nu skall resa vidare! vi väntar på att få träffas när ni kommer H E M.

2012-01-14 @ 12:47:52
URL: http://julutanmust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0